RO Study
👤
Boza1475paula
Boza1475paula
14-01-2024
Limba română
a fost răspuns
Exercitiul 3 repede va rogggg
Răspuns :
Lupuadelina6
Lupuadelina6
14-01-2024
Nu se vede clar……………
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze Media Aritmetica Ponderata A Numerelor X=1 Supra 9 Y= 3 Supra 5 Z= 7 Supra 11 I= 1 Supra 2 Cu Ponderile P1=27 P2=10 P3= 22 P4=4 Va Rog Am Nevoi
A) Intr-o Jumatate De Pagina(caiet Studentesc) Relateaza O Intamplare Pe Care Ai Trait-o,legata De Timp: Defectarea Ceasului Desteptator,intarzierea Trenului,tr
Compuneti O Reclama Pentru Un Produs De Barbierit Sa-l Vindeti.si Un Nume Specific
Precizeaza Felul Verbelor Subliniate Din Textele Urmatoare :Pe Tata Și Pe Frate-meu Ion Și Pe Multi Alti I-AU Legat De Prăjini Și I-AU Dus La Târg,la Turnu.(am
Pentru Coronitele De Crăciun Sau Folosit 89 De Globulete.în 9 Coronite Ai Fost Asezate Cate 3 Globulete , In 8 Cate 4 Globulete , Iar În Celălat Cate 2 Globulet
Составьте Подробный Рассказ Об Одном Из Своих Школьных Днеи Которыи Вам Запомнился Больше Всего
Calculati -2-2*(-2)-(-2+2)/(-2)la Puterea2010 va Rog Dau 20 Pun
O Cantitate De 3moli De Acid Azotic Se Dizolva In 311g De Apa Distilată. Calculați Concentrația Procentuală A Soluției Obținute.
Va Rog Frumos Sa Imi Scrieti Si Mie 7 Titluri De Povesti Scurte, Usor De Povestit.Dau Coroana!
VotCoroană: Care Este Ritmul Care Face Parte Din Poezia "Poteca" De Ștefan Augustin Doinaș? Îți Dau Vot + Coroană Acum.