RO Study
👤
Mirunaxm1ru
Mirunaxm1ru
11-01-2024
Limba română
a fost răspuns
Vă rog 6 și 7, dau coroană !! Po
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Arate Că: [tex]\it \dfrac{1}{2}\cdot\dfrac{3}{4}\cdot\dfrac{5}{6}\cdot\ ...\ \cdot\dfrac{99}{100}\ \textless \ \dfrac{1}{10}[/tex] Mulțumesc !!!
Compunere De 150 - 300 De Cuvinte În Care Sa Relatezi O Intamplare Reala Say Imaginarā Petrecuta În Preajma Sarbatorilor Pascale.
Se Considera A=2,ab3 A#b A)Dacă A=5 Și B=4,cat Este A? B)Scrieți Cel Mai Mic Număr De Forma Lui A C)Scrieți Cel Mai Mare Număr De Forma Lui A D)scrieti Cel Mai
Triunghiul ABC Este Dreptunghic, Â=90°. Calculati: a) Masura Unghiului C, Daca ∡B=37°; b) Masura Unghiului B Si Masura Unghiului C, Daca ∡B≡∡C; c) Masura Unghiu
Se Da Fraza:Sigura Mea Speranța E Sa Mă Întreb Mai Departe.Chiar Dacă Unele Întrebări Nu-mi Vor Aduce Nimic,niciun Răspuns Sigur,va Trebui Sa Le Rostesc.1)Anali
O Formula La Polinoame Va Rog, Stiu Ca Daca X1=2+i =>x2=2-i, Era O Forumula De Genul Si La Radicali Daca Ma Puteti Ajuta, X1=2+radical Din 2, X2=?
Exercitile 3,4. Multumesc Frumos!
Compunere 5-15 Rânduri Despre Graffiti
Descompuneti In Factori Expresia: 4x^3-4x^2+x
Se Poate Sa Imi Explice Cineva Cum Trebuie Sa Rezolv Punctul B) Si C).Am Mai Multe Exercitii De Genul Asta Si Nu Inteleg Cum Trebuie Sa Rezolv Punctele De Genul