RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-09-2015
Matematică
a fost răspuns
2208÷8=?
Ajutati-ma va rog frumos
Răspuns :
Nicolicia
Nicolicia
17-09-2015
2208: 8 = 276 SPER CA TEAM AJUTAT
Answer Link
Desteapta23
Desteapta23
17-09-2015
acesta e raspunsul sper sa fie bun acolo cred ca e plus
2.216
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Enunturi Cu Sensul Propriu Si Figurat Al Expresiilor A Scoate La Naftalina ,a Se Spala Pe Maini,a Da Mana Cuiva,a Scoate Ochii Cuiva,a Se Da Peste Cap
Citeste Textul! Prisacarul Era Un Batran Frumos Ca Sfintii Icoanelor,dar Nu Trist,ci Cu Ochii Veseli Razand De Ganduri Nastrusnice. - Atunci Sa Mergem Oleaca Si
Vă Rog Ajutați. Mă !!
Imagineaza-ti Ca Esti Un Om De Stiinta Care Vrea Sa Inventeze Un Robot Care Sa Ii Asiste Pe Copii Atunci Cand Raman Singuri Acasa. Cum Ar Arata? Ce Ar Putea Sa
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului Albastru(albastrul Cerului) Si Explica Modul Cum S-a Format.
La A Doua Sarcina Cand Trece Sange De La Copil La Mama, Se Formeaza La Mama Produsii Anti-d, Intrebarea Mea Eeste: Acesti Antigeni Vor Ataca Hematiile Fatului L
Un Trapez Isoscel Are Aria Egala Cu 20cm2, Iar Raza Cercului Inscris In Trapeaz Este De 2 Cm.Sa Se Afle Lungimile Bazelor Trapezului. cu Rezolvare Va Rog
George Toparceanu Leul Deghizat Rezumat
Va Rog O Propoziție Cu S-a La Sfârșit. Si O Propozitie Cu Sa La Inceput....Multumesc
Analizează Sintactic Şi Morfologic Toate Cuvintele Din Pasajul Următor:La Uşa Vagonului Fluturară Pletele Întunecate Ale Olguţei.