Răspuns:
Dacă media geometrică a două numere este \(\sqrt{7}\), atunci putem scrie ecuația:
\[
\sqrt{ab} = \sqrt{7}
\]
unde \(a\) și \(b\) sunt cele două numere. Ridicăm la pătrat ambele părți pentru a elimina radicalul:
\[
ab = 7
\]
Avem acum un sistem de două ecuații cu două necunoscute:
1. \(a + b = \text{suma celor două numere}\)
2. \(ab = 7\)
Pentru a găsi suma, putem adăuga cele două ecuații:
\[
a + b + ab = \text{suma} + 7
\]
Din ecuația \(ab = 7\), putem înlocui \(ab\) în ecuația de mai sus:
\[
a + b + 7 = \text{suma} + 7
\]
Simplificăm și obținem:
\[
a + b = \text{suma}
\]
Deci, suma celor două numere este \(\boxed{7}\).