RO Study
👤
Buleuiuliana24
Buleuiuliana24
10-01-2024
Matematică
a fost răspuns
buna seara va rog repede
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
10-01-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
43+34+12= 89
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Rezolv Și Eu Ambele Întrebări ?
Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate, Menționând Partea De Vorbire Prin Care Se Exprimă:....descoperim Un Animal Care Nu Are Proporțiile Și El
With A Couple, The Chance That The Woman Watches TV Is 70%. The Chance That The Man Looks Is 50%. The Chance That The Man Looks When His Wife Looks Is 60%. What
Ajutor Va Rog Frumos
Va Rog Ajutați-mă! Un Grup De Turiști Ar Dori Sa Cumpere Un Cadou Pentru Unul Din Colegi, Care Este Sărbătoritul Zilei. Dacă Fiecare Ar Pune Câte 6 Lei, Ar Mai
Poezia Dreptul La Timp De Nichita Stanescu Primele Impresii Va Rog
Vaaaa Roooooggggg Ajutati Ma Repedeeee toate Ex De Acolo(inclusiv Exercitiul Rezolvat De Mine Pentru Ca Nu Cred Ca L Am Facut Bine! Multumesc!
Transcrie Propoziția Completând Semnele De Puctuactia Potrivite Pe Lângă Cabană Lui Mihail Au Venit Următoarele Animale Ursi Vulpi Lupi Caprioare Si Multe Pă
35. Leucocitele Se Caracterizează Prin: A. Au Capacitatatea De A Emite Pseudopode B. Au Capacitatatea De A Fagocita C. Prezintă Proprietatea De Diapedeză D. Toa
Rezultatul Calcului [(5^3)^12 : 5^34 - 5^2]:5^2019 Este: A) 0 B) 1 C) 5^2019 D) 5^4.Vă Rog Frumos!