RO Study
👤
Tamaratomy
Tamaratomy
16-09-2015
Limba română
a fost răspuns
ce se spune despre patrie?
Răspuns :
Ecaterina15
Ecaterina15
16-09-2015
Patria sunt eu,esti tu ,e tot ceea ce iubim , tot ceea ce visam ,tot ceea ce va fi cind nu vom mai fi noi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Trebuie Sa Inteleg Prin Simetric? Adica C , Simetricul Punctului A Fata De Punctul B
Scrieti Toti Divizori :a)numarului 12:b)proprii Ai Numarului 24:c)improprii Ai Numarului 2013:d)divizibili Cu 3 Ai Numarului 30:e)multipli De 5 Ai Numarului 100
Buna! Imi Poate Spune Cineva , Va Rog Frumos , De Ce Lecturi Am Nevoie Pentru Clasa A 7-a ? Ce Lecturi Se Fac ?
Calculati Probabilitatea Ca Alegand Un Nr Din Multimea { 1,2,3,4,5,6,7,8,9,....20} Acesta Sa Fie Multiplu De 7
Scrieti O Scrisoare Catre Un Persoanj Din Cartea Junglei
Epitet,comparatie,hiperbola,metafora,inversiune,personificare Cu Cuvantul " Rasarit". La Fel Si Cu Cuvantul " Apus"
Motiveaza Folosirea Perechii De Virgule Din Propozitia: Trista Veste, Prieteni, Sa Ne Gatim De Moartea.
...........alc Enunturi Din Care Sa Se Rezulte Sensurile Urmatoarelor Paronime:-glacial-glaciar-lacuna-laguna-iminent-eminent-oral-orar-arbitrar-arbitral
Daca In Triunghiul Dreptunghic ABC , AB SupraAC =3supra 4, Iar Lungimea Ipotenuzei[ BC] Este Egala Cu 10√3cm , Atunci Aria Triunghiului Este Egala Cu ....
Help Imi Trebuie Toate Personajele Din Budulea Taichii