RO Study
👤
Tamaratomy
Tamaratomy
16-09-2015
Limba română
a fost răspuns
ce se spune de patrie
Răspuns :
Deiutzadede
Deiutzadede
16-09-2015
ca este frumoasa, curata, ordonata , aranjata,... etc.....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Unghi Are Masura De 54 De Grade. Masura Suplementului Sau Este De ..... Grade, Iar Complementul Sau Este De..... Grade.va Rog Daca Puteti Ajutasima Ca Nu Mai
Indica In Textul De Mai Jos, Cuvinte Obtinute Prin Conversiune Si Precizeaza Partea De Vorbire Din Care Provin : Şi Pe Unde Treceau, Gheaţa Se Rupea, Stuful Se
Aflati Numerele Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Numere Naturale Consecutive(catul Mai Mic Decat Restul)
Va Rog Imi TrebuiE URGENT!!!!!! Imgineaza-ti Ca Pentru O Zi Faci O Vizita Pe Taramul Celalalt Si Esti Gazduit In Casa Unui Blajin.Scrie o Povestire In Care Sa
Buna.Am De Facut In Caietul De Vacanta ( De Cls A IV-a..desi Merg In A V-a)Textul Doi Ani De Vacanta De Jules Verne..si....Imi Spune Cerinta:Inlocuieste Expresi
Cum Scrieti Nr 8 Ca Suma De Numere Naturale Nenule Diferite Doua Cate Doua , In Care Fiecare Termen Este Mai Mare Decat Cel Din Fata Lui? Cum Se Rezolva Probl
Scrie Trei Multimi A=,b=,c= Cu Elemente Din Numele Galeriilor Franz Josef,terezia Rudolf Josif Anton Ghizela
E Urgent ! 1. Realizeaza Doua Propozitii In Care ,,i'' Sa Aiba Valori Morfologice Diferite .2.Precizeaza Timpul Verbal Urmatoarelor Verbe Din Structuri : CAND
Scrie Trei Multimi A=,b=,c= Cu Elemente Din Numele Galeriilor Franz Josef,terezia Rudolf Josif Anton Ghizela
Precizati Timpul Si Modul Urmatoarelor Verbe:murin, Sa Ia, Voia, Vazu, Lasata, S-ar PotriviVa Rog Sa Ma Ajutati