RO Study
👤
Eliannebaks7
Eliannebaks7
09-01-2024
Limba română
a fost răspuns
conjungarea a fi la perfect simplu
Răspuns :
Kindoff
Kindoff
09-01-2024
Eu fusei
Tu fuseși
El,ea fuse
Noi fuserăm
Voi fuserăți
Ei, ele fuseră
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Corpuri M1=5 Kg Si M2 =3 Kg Sunt Aruncate Simultan , Din Acelasi Loc,pe Verticala: Primul In Sus Si Al Doilea In Jos, Ambele Cu Viteza Initala V0=10m/s. Ca
Scrie-i Cateva Randuri Lui George Enescu.Imagineaza-ti Ca Este Un Copil De Varsta Ta. Trebuia Sa Fie Sumb Forma De Scrisoare)
2014+2012x2013-2013x2014
Intr-o Vaza Sunt Trandafiri Albi Si Rosii. Numarul Trandafirilor Rosii Este Cu 3 Mai Mare Decat A Celor Albi. Se Iau La Intamplare 2 Trandafiri. Probabilitatea
Va Rog, Ma Puteti Ajuta La Exercitiile Din Imaginile Date? Sper Ca Se Intelege. Multumesc Anticipat
Ajutați-mă Și Pe Mine Vă Rog , Repede ! Am Uitat Cum Se Rezolvă..1) X+3=0 .2) -x+3=03) 2,5x +2=3(1,5x+2)
Un Elev Citeste In Prima Zi 240 De Pagini In A Doua Zi Citeste 30% Iar In A Treia Zi 10%. Cate Pagini Are Cartea Citita? Multumesc Anticipat
Aflați Numerele Reale a și B, Pentru Care A (pătrat) +b (pătrat) -2a+6b+10=0 P.S.: Scuzați "(pătrat)" Dar Sunt Pe Mobil. Mulțumesc! ;)
1. Raportul A Doua Numere Este 1,2 Iar Diferenta Lor Este 17. Aflati Numerele.2. Circuland Cu O Viteza De 60 Km/h , Un Automobil Parcurge O Anumita Distanta In
Aflați Numerele Reale a și B, Pentru Care A (pătrat) +b (pătrat) -2a+6b+10=0 P.S.: Scuzați "(pătrat)" Dar Sunt Pe Mobil. Mulțumesc! ;)