Răspuns :
Îmi închipui că în acea zi, când aș descoperi că pot zbura, aș fi copleșită de o senzație de eliberare și libertate absolută. Aș putea să mă ridic deasupra pământului și să explorez lumea dintr-o perspectivă complet nouă. Aș putea zbura peste câmpuri verzi, peste munți înalți și chiar peste mări și oceane.
Aș începe probabil cu o plimbare ușoară prin cerul senin, simțind vântul în penele mele imaginare. Aș putea să mă bucur de priveliști incredibile, să văd răsărituri și apusuri de soare spectaculoase, să mă apropii de nori pufoși și să mă simt ca un adevărat pasăre a cerului.
Aș putea să zbor în locuri îndepărtate și să explorez destinații exotice. Aș putea să vizitez cele mai frumoase orașe și să admir arhitectura lor unică de sus. Aș putea să mă plimb prin păduri luxuriante și să mă opresc în locuri ascunse și liniștite.
Dar, pe lângă toate acestea, cred că aș folosi puterea de a zbura pentru a face lucruri bune. Aș putea să ajut oamenii în nevoie, să salvez vieți sau să aduc bucurie în inimile celor tristiți. Aș putea să împărtășesc această experiență minunată cu cei dragi, să îi iau cu mine în călătoriile mele prin cer.
În concluzie, dacă mi s-ar
AM SPUS O DORINȚA LA ÎNTMPLARE PENTRU CA NU AI SPECIFICAT CE DORINȚA