RO Study
👤
Birsanadelina8
Birsanadelina8
08-01-2024
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-ma dau coroana
Răspuns :
Sjsjsududua20
Sjsjsududua20
08-01-2024
42 005 : 5=8401
40
__
=20
20
__
== 0
0
_
= 5
5
_
=
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 60 Afla Numrele Va Rog Dau Corana Si 39 Pcte
Construiti Propozitii In Care Promumele Personal, Persoana A III-a, Numarul Singular In Cazul Dativ Sa Indeplineasca Functia Sitactica De ATRIBUT PRONOMINAL
Cerinţa Se Dă Un Șir Cu N Numere Naturale. Determinați Suma Tuturor Cifrelor Numerelor Prime Din Șir. Date De Intrare Programul Citește De La Tastatură Numărul
O Compunere De 15-20 De Randuri Cu Titlul A Venit Primavara
Cum Sa Realizez Un Desen Cu Un Comportament Moral-civic?
Avem De Tradus 4 Propozitii In Romana Si Eu Le Vreau In Engleza. 1.Dac-as Castiga La Loterie As Cumpara O Masina Scumpa Si As Merge In Vacanta Pe O Insula Tropi
Un Penar, Un Stilou Si O Cutie De Acuarele Costa 47 De Lei. Stiloul Costa Cu 9 Lei Mai Putin Decat Penarul , Iar Penarul Si Stiloul Costa 11 Lei Mai Mult Decat
Vă Rog Ajutați-mă! Este Urgent! Vreau Poză,nu Scris.
Analizați Morfologic Si Sintactic Adjectivele Din Textul Următor: Elevul Harnic In Fiecare Dimineata Răcoroasă Merge Spre Scoala. Este Grijuliu Sa Ajungă La Ti
Continuati Povestirea :,,Era Sfirsit De Martie. Intr-o Zi De Vineri, Ma Intorceam De La Scoala. Ma Gindeam La Ale Mele, Fara Sa Observ Ce Se Intimpla In Jur. La