Răspuns :
Răspuns:
Jurnal - 11 iunie 2023
Astăzi a fost o zi în care sufletul mi s-a zburlit ca frunzele într-o furtună. Colegul meu de clasă, prieten de suflet, a anunțat că familia sa se mută într-o altă regiune a țării. Cu fiecare cuvânt rostit, simțeam o adâncă tristețe pătrunzându-mi ființa.
În secvența narativă, îmi amintesc cum ne-am întâlnit prima dată în clasa a V-a. Râsul său molipsitor și generozitatea au creat legături puternice. Acum, în clasa a XII-a, împărtășim amintiri ce vor rămâne în inimă. Când mi-a spus despre mutare, am simțit cum timpul își pierde răbdarea, iar zâmbetul meu se estompa.
În secvența descriptivă, privindu-l în ochi, am remarcat o strălucire nostimă, iar ochii îi reflectau tristețea despărțirii iminente. Atmosfera încăperii a devenit mai apăsătoare, iar cuvintele noastre s-au transformat în sărutări de rămas-bun.
Tristețea și nostalgia m-au învăluit ca un văl subțire. Cu un nod în gât și lacrimi stinse în colțul ochilor, am înțeles că despărțirea aduce schimbări inevitabile. Astăzi, inima mea păstrează o amprentă indelibilă a prieteniei noastre, iar coridorul școlii răsună de ecoul trecutului.
(205 cuvinte)