RO Study
👤
Alina2000sandu
Alina2000sandu
16-09-2015
Chimie
a fost răspuns
care este valenta lui Zn??
Răspuns :
Ginaaaa
Ginaaaa
16-09-2015
2
.......................
Answer Link
Аноним
Аноним
16-09-2015
2
..............................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rogggg Cat Mai Repede,nu Înțeleg Cum Se Face Această Problemă,aș Aprecia Foarte Mult Dacă Ați Explica-o,dau Coroană!!!
Scrie Cuvintele Cu Sens Opus Pentru.suparare. Norocul. Vrednic.
Ex.4 Citeşte Textul „Povestea Adevărului" De Alexandra Mihalache. A Fost Odată Ca Niciodată O Minciună. Aranjată, Luxoasă Și Mândră, Ca Se Plimba Pe Stră- Zile
Precizează Din Textul ,,Corigent La Lb. Rom." De Ion Minulescu O Structura Cum Arată Lovul Si Timpul Întâmplării ( Este Parte Din Olipiada De Lb. Rom. RTAPA LOC
Bunaa,am Nevoie De Mare Ajutor Din Partea Voastra,ofer Puncte Multe Va Rog Am Nevoie Se O Prezentare Power Point,aplicatia 1 Din Poza...nu Am Leptop Si Trebuie
Bunica Afirma Despre Păpădia,,.așa Sunt Florile Astfel:numai În Soare ☀️ Le Place Sa Se Uite Și Elela Lumea Asta ".ce Ar Mai Avea Majorate Floriilor Sa Înflorit
Completează Enunțurile Exprimând Părerea Despre Personajul Preferat Cel Mai Mult Mi A Plăcut Deoarece
Sper Ca Ai O Seara Frumoasa :DD
4. Alege, Dintre Variantele Indicate In Cerculete, Cazul Şi Funcţia Sintactică Ale Substantivelor Scrise Italic In Enunturile De Mai Jos. Cazul: Nominativ Acuza
Cum Se Fabricheaza Foarfeca? DAU COROANĂ CINE RĂSPUNDE CORECT IN 5-10 RÂNDURI!