RO Study
👤
Tanasamaria835
Tanasamaria835
06-01-2024
Matematică
a fost răspuns
repede va rog frumosss
Răspuns :
Okydoky43
Okydoky43
06-01-2024
..................... .......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Compunere Narativa De 10-15 Randuri Prezinta Aventurile Prin Care Trece Un Aviator..
Din Poezia :Cerescul Ghem De Aur Intreaga Lui Urzeala Si-a Depanat-o-n Fire De Foc Stralucitoare... Ajuns La Pragul Zarii Gol,fara De Beteala, Rostogolit Din C
Alcatuiti Doua Enunturi Pentru Diferite Seansuri Ale Verbului A(se) Ingana
1)Aratati Ca Numarul B=5xy+x3y+xy7 (cu Bara Deasupra) Este Divizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, X Diferit De 0 2)Aratati Ca Numarul C=xy+yz+zx(cu Bara
As Vrea sa Stiu Si Eu Ce Lectii Se Fac In Clasa A7a La Matematica sunt Grele? ^_^
Scrie Cel Mult 3 Substantive Cu Sens Asemanator Pentru Conduita
Suma A Cinci Numere Este 255.Daca Pe Al Doilea Il Micsoram De 2 Ori ,pe Al Treilea Il Marim De 3 Ori ,pe Al Patrulea Il Micsoram Cu 4 ,iar Pe Al Cincilea Il Mar
Ma Mai Ajutati Cu Ceva Am Nevioe De Toate Imaginile Artistice Din Poezia Dorinta A Lui Mihai Eminescu muuulltuuuumeesc :*
Aflati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=54 Si Completati Fraza ,,16b Si 54 Sunt Numere Pare,deci...,,
Din Poezia :Cerescul Ghem De Aur Intreaga Lui Urzeala Si-a Depanat-o-n Fire De Foc Stralucitoare... Ajuns La Pragul Zarii Gol,fara De Beteala, Rostogolit Din C