Răspuns :
Răspuns:
Într-o dimineață senină de primăvară, m-am trezit la sunetul vesel al păsărelelor care ciripeau în copacii veșmântați în verde proaspăt. Privind pe fereastra deschisă, am observat cum soarele strălucea pe cerul albastru, iar florile înmiresmate își deschideau petalele într-un dans delicat.
Hotărât să profit de frumusețea zilei, am hotărât să iau o plimbare prin parc. În timp ce mă plimbam pe aleile îmbrățișate de verdețuri, am întâlnit bătrâni copaci înalți, care își înclinau ramurile în semn de salut. Am simțit cum timpul se oprea pentru o clipă, iar eu mă bucuram de prezența lor în liniștea acelei dimineți.
Copiii veleli alergau cu entuziasm pe iarbă, lăsând în urmă râsete cristaline și urme jucause. În timp ce îi priveam, am fost cuprins de o nostalgie plăcută, rememorându-mi zilele copilăriei mele.
Cerul albastru mă învăluia cu o energie liniștitoare, iar gândurile mele călătoreau departe, căutând răspunsuri la întrebările vieții. În acea clipă, am realizat că simpla bucurie de a trăi în armonie cu natura poate aduce o împlinire de neegalat.
Pe măsură ce mă îndepărtam de parcul înflorit, am observat fumurii nori care se strâng pe cer, anunțând o schimbare în vreme. Cu pași grăbiți, m-am întors acasă, recunoscător pentru clipele frumoase trăite și conștient de trecerea inexorabilă a timpului.
În final, fiecare zi reprezintă o șansă de a trăi prezentul și a aduna amintiri frumoase, iar această dimineață mi-a adus o doză de bucurie și contemplare asupra frumuseții efemere a vieții.