RO Study
👤
Andreeasza1
Andreeasza1
04-01-2024
Matematică
a fost răspuns
exercițiul 2 a) va rogggg
Răspuns :
Doruoprea453
Doruoprea453
04-01-2024
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Lungimile Laturilor Unui Triungho ABC Stiind Ca : A) Perimetrul Triunghiului Este De 9,6 Cm. ,Ac Este Cu 0,8 Cm. Mai Mare Decat AB Si Reprezinta 4 Pe 5 (
Suma A 2011 Numere Intregi Consecutive Este Paracalculati : A) Produl Numerelorb) Suma Modulelor Acelor Numere
Cum aflu Masuralile A Doua ungiuri Suplementare Stiind Ca Unul Dintre acestea este De 2 Ori Mai Mare Decat Celalalt
Analizeaza Predicatele:scuturate ,isi Vor Statornici,sa Fie Culese,recele Si Nepasatorul
Incercuieste Raspunsul/raspunsurile Corect(e):Verbul Aflat La Modul Supin,prin Conversiune ,poate Deveni:a)adjectivb)substantivc)adverbIn Enuntul:in Fiecare Zi
Spuneti-mi Si Mie La Engleza Care Sunt Conditionalele Si Cum Le Onservi Intr-o Propozitie?
Calculati cate Molecule De Oxigen Sunt Necesare Pentru A Arde 0,84 G Fier. Ajutorr !!!
Poezia Moina Apartine Simbolismului?
Salut . Am O Tema La Franceza , Trebuie Sa Fac Un Interviu Pe O Tema La Alegere Si Am Ales Sa Fac Unul Cu Simona Halep . Ma Poate Ajuta Cineva?
8.a)-√147+√300-√27-√75; B)√162+√18-√288+√8;c)2-√28-3+√63; D)√54-√24-√180+6√5;5. Lungimea Laturilor Unui Triunghii Sunt 5√7 Cm, 4√7 Cm Si 3 √7cm.Calculati Perim