Răspuns :
Răspuns:
Salut!
Aru se simți ca și cum ar fi dat peste ea tramvaiul, dar nu arătă nimic. Se ridică în capul oaselor și o privi în ochii ei albaștri pe Poppy și-i zise:
- Dragă, nu am mințit că voi pleca la Paris! Și ca să te fac invidioasă , îți voi arăta biletul de avion. E bine așa? Aaaaa, am înțeles!! Voiai să vezi dacă pun capul în pământ de rușine sau mă vei face tu de râs! N-ai să vezi!
Poppy și gașca se uitau mirați și în același timp derutați la Aru. Pentru a nu părea interesata, le zise celorlalți:
- Ia să vedem ce mai inventezi tu Aru! Crezi că biletele de avion se găsesc la Store? Hai, lasă-ne!
Aru se mișcă ca în replay către dulapul unde își ținea hainele și cu mult calm scoase din buzunarul hanoracului, biletul salvator, care avea data de zbor scrisă la vedere și numele. Îl afișă sub nasul așa zișilor ”prieteni”, menținându-și aceeași atitudine nepăsătoare, deși în interiorul ei fierbea. Se lăsă moale pe marginea patului așteptând reacția celorlalți. Poppy care era foarte îndrăzneață analiză cu atenție biletul, îl dădu și celorlalți zâmbind.
-Gata Aru! Ne-ai convins, dar... să știi că încă te consider puțin mincinoasă, visătoare și cu o imaginație bogată. Nu uita să ne trimiți vederi cât mai multe din Paris și scrie-ne cât mai multe povești. Ciao fată!
Explicație: