Răspuns :
Răspuns:
Titlu: Omul de zăpadăEra o dimineață răcoroasă de iarnă, iar pajiștea era acoperită de un strat pufos de zăpadă. În curtea din fața casei mele, am decis să creez un om de zăpadă ca niciun altul. Zăpada era moale și pufoasă, așa că m-am aplecat și am început să formeze un munte alb în mijlocul curții.Omul de zăpadă prindea contururi tot mai clare pe măsură ce îi adăugam detalii. Avea ochi strălucitori, buze încremenite, iar nasul său portocaliu părea să dea viață întregii creații. Îl îmbrăcam într-un șal colorat, care îi adăuga un aer vesel, iar în mâini îi puneam o mătură, pregătit să facă față "furtunii" de zăpadă.Cu fiecare straturi de zăpadă adăugat, omul de zăpadă devenea tot mai impresionant. Părul său alb, format din fulgi de zăpadă, reflecta lumina soarelui care strălucea pe cerul senin. În spatele lui, lasam o urmă de pași adânci, așa că părea că se pregătea să plece într-o aventură pe această lume albă și fermecătoare.În jurul omului de zăpadă, am creat o mică lume de basm. Am adăugat igluuri mici făcute din zăpadă și am decorat zona cu stelute strălucitoare. Totul părea desprins dintr-un peisaj de iarnă din povești, iar omul de zăpadă era protagonistul principal.Pe măsură ce priveam cu mândrie la creația mea, am simțit că am reușit să aduc la viață nu doar un om de zăpadă, ci și o poveste magică. Această experiență m-a învățat că, uneori, magia se află chiar sub nasul nostru, în zăpada care ne înconjoară și în imaginația pe care o putem aduce în viață chiar și în cele mai simple momente.