👤

AJUTOR! DAU COROANA. Imagineaza-ti ca ai vizitat o gradina zoologica, cu ocazia Zilei Copilului. Scrie un text narativ, de cel putin 150 de cuvinte, in care sa prezinti o intamplare petrecuta in timpul acestei vizite, incluzand o secventa dialogata, de minimum patru replici, si una descriptiva, de minimum 30 de cuvinte.

NOTA!
Punctajul pentru compunere se acorda astfel:
- continul compunerii - 12 puncte
- redactarea compunerii - 8 puncte (marcarea paragrafelor - 1 punct; coerenta textului - 1 punct; proprietatea termenilor folositi - 1 punct; corectitudinea gramaticala - 1 punct; claritatea exprimarii ideilor - 1 punct; respectarea ortografiei - 1 punct; respectarea normelor de punctuatie - 1 punct; lizibilitatea - 1 punct).

Răspuns :

Ana era o fată liniștită,într-o zi chiar în noaptea de revelion Ana a mers într-o grădină zoologică.Ea nu știa cu ajunse-se acolo fiindcă părinții ei nu erau acolo,ba chiar I se părea că acel loc era închis,fiindcă era vreo2-3 dimineața,dar la un moment dat când Ana se puse-se pe explorat grădina Africii o figură întunecată se ivi de după grădina elefanților.

-Bună ce faci aici,și cum de ești singura.

-păi nu știu.

-haide cu mine, eu sunt Ara,figura ta geamănă.

-ok

-am să îți prezint figura ta soră,ea e Assia

-bună,încântată de cunoștință Assia

-lăsați prezentările acum am să îți prezint grădina viselor zoologice.

ok.zise Ana

și de îndată Ara începu să prezinte așa zisa grădina a viselor zoologice:

-aici e grădina africană,care include elefanți,girafe,zebre,maimuțe și multe altele.apoi,aici,este grădina asiatică care este constituită mai mult din artă peisagistica,care recreează peisajele magnifice din Asia.

Ana nu o mai asculta pe Ara,fiindcă în capul ei dintr-o dată în fața ei a văzut-o pe mama ei,apoi și-a dat seama că grădina fuse-se doar un vis frumos.