RO Study
👤
Mitreaoana76
Mitreaoana76
30-12-2023
Matematică
a fost răspuns
dau coroana , va rogggg ajutati ma
Răspuns :
102533
102533
30-12-2023
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a) √5/6
b) -2√6/5
c) -49√3/18
d) 43√2/60
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Va Rog Repedeee
. Complétez Les Phrases Avec: A. À Ou De A) Je Suis Ravi De Vous Connaître. B) C'est Un Livre Agréable Et Facile . Lire. C) Tu Veux Un Verre. Jus D'orange ? D)
11. Precizați A 51-a Zecimală Pentru Fiecare Dintre Următoarele Fracții Zecimale:a) 47,05;b) 19, (3);c) 4,8(5);d) 9,(83)Dau Coroană Doar Răspunsului Care Are Și
As Vrea Daca Se Poate Să Îmi Dați O Idee, Despre Ce As Putea Face O Reclamă. Am Nevoie La Română Va Rog!!!
Care Dintre Ei A Contribuit La Promovarea Imaginii Republicii Moldova? Simona Halep,George Enescu,Mihai Eminescu,Mircea Diaconu,Mihail Kogălniceanu,Nicolae Lorg
VA ROG DAU COROANA REPEDEEE 4-5 Randuri Imaginativa Ca Sunteti Cu Parinti Vostri Intr-un Oras Din FRANTA Si Scrieti O Scrisoare Unui Prieten/prietene Si Sa Spec
Compunere In Engleza Care Sa Se Termine Cu ,, You Will Never Know What Really Happened “
Vă Rog Să Mă Ajutați! Redactează O Pagină De Jurnal, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, Care Să Cuprindă Prezentarea Unei Emoții/ A Unui Sentiment Trăit/à In Timpul U
4 Covrigi Și 6 Feli De Pizza Costă 38 De Lei. 3 Feli De Pizza Și 4 Covrigi Costă 23 De Lei. Cât Costă O Felie De Pizza Și Un Covrig ? Rezolva Prin Metoda Compar
Vă Rog Să Mă Ajutați Daca Mă Ajutați Dau Coroană