RO Study
👤
Dboli
Dboli
16-09-2015
Limba română
a fost răspuns
De ce grafia limbii române este latina?
Răspuns :
Tmon32
Tmon32
16-09-2015
Soldații romani ( conduși de Traian) s-au însurat cu femeile dace.Rezultat=limba română.Extrasă din *limbă latină*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Probabilitatea Ca, Alegand Un Numar Oarecare Cuprins Intre 1 Si 25, Acesta Sa Fie Numar Prim ? va Rog Sa Ma Ajutati !
Cine Îmi Face Câteva Puncte De La 2 (minim 2) Are Coroana.
Suma A 4 Nr Este 100 Sa Se Afle Numerele Știind Ca Al Doilea Nr Este Dublul Primului , Al Treilea Este Dublul Celui De Al Doilea Iar Al Patrulea Este Egalii Su
Problema6 Vă Rog.Dau Coroană
Corin A Cumpărat Un Joc Pe Calculator Un CD Si O Discheta Plătind 26 De Lei.Cat A Costat Fiecare Daca Jocul Costa Cat 5 CD Iar Discheta Costa Jumătate Din Pret
Recolta De Rosii Se Aseaza In Ladite. Daca Se Pun 3 Kg Intr-o Ladita Raman 52 Kg Ne Puse, Daca Se Aseaza Cate 7 Kg, Raman 4 Ladite Goale. Cate Kg Are Recolta Si
Intr-un Bloc Sunt 96 Apartamente Cu 2 Si 4 Camere.daca In Total Sunt 272 De Camere Cate Apartamente De 2 Si De 4 Camere Subt
Traduceti In Franceza -Te-ai Dus La Luvru , Monica ? -Da M-am Dus (acolo) . Am Vizitat Fiecare Sala . Asta Mi-a Luat Mai Multe Zile. Rar Am Vazut Tablouri Asa
Micșorează Cu 2 Triplul Unui Număr Natural, Obținem Un Numar Cu 2mai Mare Decat Dublul Numărului Inițial. Care Este Numărul Care Se Obține?
Scrie O Doua Propoziti Cu Sensuri Diferiate Al Cuvantului Mana.