RO Study
👤
Georgescugeorgi1
Georgescugeorgi1
15-09-2015
Matematică
a fost răspuns
rezolvai inecuatia 5x+2<7
Răspuns :
Angelatabaran
Angelatabaran
15-09-2015
5x+2<7<=>5x<7-2<=>5x<5<=>x<5/5<=>x<1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Si Eu 3 Probleme Va Rog Ajutor:1.Un Nr Se Micsoreaza Cu 30% Din El Si Dupa Micsorare Se Obtine 9,1.Aflati Nr.2.45%din Nr Total De Elevi Sunt Baieti.Stiind Ca
Ce Este Complementul?
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Urmatoarea Problema. Fais Apparaître Les Articules St Les Prépozitions Qui Manquent Dans Les Phrases Ci-dessouns. 1. Il Parl
Cinci Gaini Si Sase Miei Costa 900 Lei.Zece Gaini Si Doi Miei Costa 600 Lei.Cate Gaini Poti Sa Iei Daca Ai 5000 De Lei?
Valoarea Minima A Expresiei E De X = X²+4x+9 Este Egala Cu ?
De Cate Ori Canta Cucul Casului De Perete Antre Orele 6:30 Si 12 :30 daca La Ora 6:00canta De 6 Ori ,la Ora 7 :00 De 7 Ori Etc,iar La Jumatati De Ora Canta O D
De-a Lungul Traseului Parcurs, Unul Dintre Copiii Care Însoţeşte Echipa Gamma Foloseşte O busolă Şi Constată Că Acul Acesteia Rămâne Orientat Pe Direcţia N-S. E
Aflati Raza Cercului Circumscris Si Apotema Unui Patrat Cu Latura De [tex]2 \sqrt{2} [/tex]Ma Ajutati Va Rog?
În Propoziția Copiii Sunt Iubitori De Basme , Există Un Predicat Verbal Scrietim Dacă Este Adevărată Sau Greșită Vă Rog Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu Vă Mulț
De Analizat Predicatele Din Textul Urmator: ,,Au Fost Odata-ntr-o Scoala De Provincie Doi Buni Camarazi - Nita Ghitescu Si Ghita Nitescu.Amandoi Erau Potriviti