RO Study
👤
Vdoni2000
Vdoni2000
14-09-2015
Fizică
a fost răspuns
Ramele sunt insecte ?
Răspuns :
Matei
Matei
15-09-2015
Nu, ramele nu sunt insecte. Sunt niste viermi, niste nevertebrate,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Vacanta De Iarna Cei 26 De Copii Din Clasa Mea Au Citit Fiecare Cate Una Doua Sau Trei Carti Sunt Tot Atatia Copii Care Au Citit Cate O Carte Ca Si Cei Care
Alcătuiește Propoziții Care Să Exprime Un Îndemn Respectiv O Urare Folosind Și Cuvintele Curajului A Sări
Help, Am Nevoie Urgent De Un Miniproiect La Analiza In Care Se Rezolva O Problema Din Practica Folosind Diferentierea Si/sau Integrarea, De Exemplu Puteti Sa Ab
Menționează Ce Părți De Propoziție Leagă Prepozițiile De Cuvântul Determinat. A) Zilele Mohorâte De Iarnă Au Venit B) Bunica Locuiește La Predeal C) Frunzele De
Construiește Enunțuri In Care Substantivul Școlar Să Răspundă Pe Rând Întrebărilor Care Al Cui Ale Cui A Cui
Urgen Va Rooog,dau Coroana
Cinjugați Verbele A Ascunde,a Crește,a Sta,a Vorbi, Și A Avea La Imperfect Perfect Compus Și Perfect Simplu.
3. Lucraţi În Perechi. Urmăriţi Cu Atenţie Afişul (textul B). a. Stabiliți Care Sunt Aspectele Urmărite Pentru A Trezi Interesul Publicului Să urmărească Piesa
Ajutați-mă Vă Rogtriunghiul ABC:AB=26cmBC=28cmAC=30cmAD Perpendiculară Pe BC ,D Aparține BCAD=24cmsă Se Știe:a)Aria Triunghiului ABCb)d(B,AC)
Urgent!!!!Asociază Fragmentul Din Sumki, De Amos Oz, Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectura suplimentară, Prezentând, În 50 - 100 De Cuvin