RO Study
👤
Deaconasu
Deaconasu
14-09-2015
Biologie
a fost răspuns
Definitia de factor antropic ❤
Răspuns :
Skyledi
Skyledi
14-09-2015
factor antropic este actiunea directa de om asupra mediului inconjurator.
Iti dau citeva exemple: derisarea padurilor, braconajul,colectarea plantelor rare,desecarea a unui iaz si altele. acestea sunt actiuni cu efect negativ.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Feluri De Trapezuri Sunt?
Va Rog Repede. Stabiliti Multimea Solutiilor Pentru Fiecare Ecuatie:4x+3=x-15 ; 3x-8=x+4 ; 3x-11=x-23 ; 4x+5=2x+13 ; 5x-9=3x+1 ; 4x-3= -x +17
Aflati Lungimea Diametrului Unui Disc Care Are Aria Egala Cu 49π Centimetri Patrati.
Cat Este 0, 04 Reprezentat In Cat Pe Cat?
Care Sunt Modurile Si Timpurile Din Limba Romana La Clasa A 6-a? Cum Le Pot Identifica?
1.Cum Este Densitatea Uleiului Fata De Densitatea Apei? 2.Care Este Unitatea Pentru Volum In Sistemul International? 3.Care Este Formula De Calcul A Vitezii Med
Alcatuieste Un Text Cu Titlul''La Joaca'' In Care Sa Fie Sase Complemente Si Cinci Atribute.
Vreau Si Eu un Dialog Urgent Intre Mine Si Un Invitat De La Petrecere Care Imi Face Complimente ,iar Eu Vreau Sa Scap De El Cat Mai Repede Dar Politicos :0 M
O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata Temporala Care Sa Aiba Ca Regent Verbul A Invata .
AJUTOR;Trei Copii Au Plantat 82 De Pomi.Cati Pomi Au Plantat Fiecare Daca Primii Doi Au Plantat 54 De Pomi, Iar Ultimi Doi Au Plantat 51?