RO Study
👤
Pirtuvanea
Pirtuvanea
14-09-2015
Istorie
a fost răspuns
in ce an a fost infiintata liga natiunilor
Răspuns :
Elevv
Elevv
14-09-2015
A fost înființată în iunie, anul 1919 ..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adunarea Și Scăderea Sunt Numerele Care Se Înmulţesc Se Numesc Operația Inversă Înmulţirii Este Un Factor Necunoscut Se Află Prin Numerele Care Se Împart Se Nu
Considerați Că Relația Profesor-elev Poate Influența Reușită Școlară? Argumentați-vă Opinia Cu Un Citat Semnificativ Din Textele Suport Într-un Text De 80-100 C
Va Rog Ajutați-mă Sa Fac Și Eu Aicea Va Rog
Şi Tu Poți! Completează Cuvintele De Mai Jos, As Litere Învățat, După Models Pa - Ce A -ici . Vă Rogggggggg, Ajutați-mă!!!!!!!
Compunere Zona De Rezervatii Montane Naturală
Suma A 3 Nr Este 256.Afla Numerele Știind Că Al Doilea Este Cu 37 Mai Mic Decât Primul Și Cu 87 Mai Mare Decât Al Treilea. REZOLVAREA PRIN SEGMENTE!! (METODA GR
4 Pe Baza Următoarelor Întrebări, Redactează Povestirea Pe Scurt A Textului: Când Și Unde Are Loc Întâmplarea?; Care Sunt Personajele Participante?; Ce Voia Să
36. Bulbul Rahidian Este Delimitat Superior De: A. Decusația Piramidală; B. Şanţul Pontopeduncular; C. Şanţul Bulbopontin; D. Piramidele Pontine; E. Pedunculii
Determinați, În Fiecare Caz, Nr. Naturale X, Știind Că:b)x+3<11, X<11-3c)x-7<13d)x-3<6e)4+x ≤ 10f)2+x ≤ 12g) X+17>23 H)x+21 ≥ 43i)4•x<24j)3•x
Am Nevoie Repede De Problema Ajutoorr !