RO Study
👤
Lscutar69
Lscutar69
12-09-2015
Geografie
a fost răspuns
Indica pe ce riu se gaseste cascada niagara
Răspuns :
Andyandre
Andyandre
12-09-2015
din cate stiu eu se afla pe raul Niagara,
sper sa fie corect
Answer Link
Аноним
Аноним
12-09-2015
Raul pe care se gaseste Cascada Niagara se numeste:
=>raul Niagara.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
I(.......) John In Town Yesterday .He(.......) For A Present For His Wife's Birthday
Un Con Circular Drept Are Raza Egală Cu 10 Cm Și Înălțimea Egală Cu 24 Cm Aflați A Volumul Și Aria Totală A Conului B Se Secționează Cu Un Plan Paralel Cu Baza
O Familie Consuma La Masa O Sticla De 2 L De Apa Mainrala . Ce Cantitate De Apa Minerala Vor Folosi Timp De O Saptamana , Daca Apa Se Serveste La Pranzsi La Cin
Salut!♥ As Dori Si Eu Va Rog Mult Mult Mult Sa Compuneti Un Dialog Care Sa Contina Propozitii Afirmative Si Negative Din 10 Enunturi Va Rog Mult Mult Mult Dau
Luci S-a Născut Pe 10 Ianuarie, David Pe 9 Septembrie, Luca Pe 29 Iunie, Ioana Pe 3 Martie, Iar Vlad Pe 30 Noiembrie, In Acelasi An. Scrie Numele Copiilor In Or
La Un Magazin Au Fost Aduse 23t De Zahar, In Doua Transporturi.Cate Kg De Zahar S-au Adus In Fiecare Transport,daca In Primul Erau Cu 5q Mai Multe Decat In Al D
Puteti Sa Imi Spuneti Daca Lungimea Cercului E= Cu Perimetrul Cercului 44 Pct Va Roggg Urgenttt
Va Rogggggg Ex 10 Va Rog Primele 2 Linii Va Roggg
Alina A Aplicat Dantela Pe Marginele Unei Batiste.Batista Avea Forma Unui Patrat Cu Latura De 15 Cm Calculeaza Lunginea Dabteleu Aplicate
You Havr To Sell A Bleack Bar Of Soap Whiche Doesn't Have A Good Smell ,dosen't Make Foam . Trebuie Sa Fac O Reclama La Un Sapun Care Este De Culoare Neagra ,