👤
Arina23
a fost răspuns

Buna! As dori si eu o compunere despre "Inceputul anului scolar"
Va rog!!!

Răspuns :

E toamna.A inceput un nou an scolar.Copii pasesc din nou pragul scolii,unii emotionati altii nerabdatori sa-si intilneasca profesoara si sa stea in banca pentru prima oara.Acestea desigur sunt boboceii din clasa,,1".Impreuna cu parintii buneii au venit la careul asteptat din prima zi de vara.
 Iar cei mai mari asteapta cu nerabdarea noile ore pe care le vor incepe a studia pentru prima data. E minunat. Este cel mai frumos anotimp.
Ma bucur ca a inceput anul scolar!!!!
Desi toamna a venit incet ,soarele mai straluceste cu razele lui aurii.E septembrie,un inceput de an scolar.
Dimineata impreuna cu mama ma duc la scoala .In Mina am tulnicul cu dulciuri si buchetul de flori.Mama imi duce ghiozdanul .In scurt timp ajungem pe alleea unde duce  la scoala ,pe o parte si pe alta stau florile ca niste soldatei ,parca urindu-mi mult succes ,iar si dintr-o parte si din alta vezi numai copii.
Ajungind la scoala pe culoar ne intimpina invatatoarea si ne indruma catre clasa .Eu, un pic speriata ma uit la mama si ma linisteste spunindumi ,e ca la gradinita ,nu te speria .Intrind in clasa pe fiecare banca vad o floare si o felicitare pe care scria bine ai venit.Dintr-un moment s-au altul, apare invatatoarea ,cu ochii ei ca de albastrea si parul ei cu bucle aurii ,flutura in vint .Glasul ei moale ne intimpina cu un bun venit .Fiecare copil il vezi cum duce buchetul de flori ,iar intre noi copii impartim dulciurile.E o zi de toamna frumoasa si n-am sa uit niciodata prima zi de scoala