RO Study
👤
Nik10
Nik10
11-09-2015
Matematică
a fost răspuns
Cum se formeaza numerele reale
Răspuns :
Mariab1a
Mariab1a
11-09-2015
Mulțimea numerelor reale
este alcătuită din mulțimea numerelor pozitive și negative, cu oricâte zecimale (inclusiv cu un număr infinit de zecimale). Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trebuie Să Fac Două Propoziții În Engleză Adică Receive Care Propozițiile Să Fie În Engleză O Propoziție Cu Prezent Simple Și Una Cu Continous Și Alte Două Prop
Eu Învăț Limba Română (sunt De Origine Rus). M-am Întâlnit Cu Niște Probleme În Timpul Studierii Și Care Nu-mi Permit Prelungirea Studierii. Este Vorba De Forma
Calculați Media Aritmetică A Numerelor 18 Și 12 10 2 9
1)2,4x + 1,(3)=10,x Apartine Lui Q2)4-2(x+1)=3x+17,x Apartine Lui Z3)Numarul Solutiilor Din Z_ Pentru Inecuatia 2x + 3> Sau Egal Cu 1 Este...Ma Puteti Ajuta
În Diagrama Circulară Sunt Prrzentate Rezultatele Obținute De 850 Elevi Absolvenți Ai Clasei A 8 La Evaluarea Natională. A)aflați Procentul Ce Reprezintă Elevii
Diferenta Numerelor 83 Si 57
DAU 10 PUNCTE PT RASPUNS!SI COROANA!AM REUSIT SA ADAUG CATEVA.
Aflați X Din Relațiile: A. 3 Supra 4=6 Supra Xb) 5 Supra 6 = X Supra 30 C) X Supra 80 = 3 Supra 8Va Rog Urgent! Dau Coroană Stele Mulțumesc Și Puncte!!!! Va Ro
Maria Are Cu 1620 Lei Mai Mulți Decât Ana. Dacă S-ar Împărți Numărul Banilor Mariei La Numărul Banilor Anei, S-ar Obține Câtul 6 Și Restul 120. Aflați Câți Lei
Aflați X Din Relațiile: A. 3 Supra 4=6 Supra Xb) 5 Supra 6 = X Supra 30 C) X Supra 80 = 3 Supra 8Va Rog Urgent! Dau Coroană Stele Mulțumesc Și Puncte!!!! Va Ro