RO Study
👤
Alinanarci
Alinanarci
11-09-2015
Matematică
a fost răspuns
4 zile si 16 ore -40 ore=....zile"
Răspuns :
Hriscaandreea
Hriscaandreea
11-09-2015
40-24=16 ore 1zi si 16 ore
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Pana Maine Tre' Sa Ma Pregatesc La Olimpiada La Biologie !Am Invatat Dar Am Nevoie Si De Toate Bolile Ochiului Urechii Limbii Nasului Si Pielii
Intr-un Acvariu Sunt 7 Pesti.Doi Dintre Ei Mor ,unul Este Mancat De Pisica Si Doi Se Ineaca.Cati Pesti Mai Sunt In Acvariu?
ABCDA'B'C'D' Prisma Patrulatera Dreapta Cu Bazele Patrate Reprezinta Schematic Un Suport Pentru Umbrele . Segmentul [AP] Reprezinta O Umbrela Care Se Sprijina
Diferenta A Doua Numere Este 22,3. Determinati-le,stiind Ca Suma Lor Este 28,56.
Andrei Si Razvan Au 254 De Timbre. Cu Toate Ca Andrei Ii Da 30 De Timbre Dintr Ale Sale ,lui Razvan I Ar Mai Trebuii 94 Ca Sa Aiba Cat Andrei. Cate Timbre Avea
Pe Laturile [Ox Si [Oy ale Unghiului xOy Se Iau Punctele A Respectiv B Astfel Incat [OA]≡[OB]. Mediatoarele Segmentelor [OA] SI [OB] Se Intersecteaza In Puncte
SUMA A DOUA NR ESTE CEL MAI MARE NR FORMAT DIN 3 CIFRE,IAR DIFERENTA LOR ESTE CEL MAI MARE NR FORMAT DINTR-O SINGURA CIFRA. CARE SUNT CELE DOUA CIFRE?
Summary "Alone In The World" By Hector Malot
Vreau Si Eu Raspunsul La Urmatoarea Problema De Matematica :Sa Se Afle Ultima Cifra A Numarului :S=1+1x2+1x2x3+1x2x3x4+........ + 1x2x3x4x5x6x7x....x2008Multume
Ionut Este In Vacanta La Buncii Sai Din Slanic Moldova. Astazi, Ionut Si Bunicul Si-au Propus Sa Urce 300 De Trepte. La Un Moment Dat Ionut Se Opreste Sa Se Odi