RO Study
👤
DIMARIA
DIMARIA
27-05-2014
Biologie
a fost răspuns
Imi spuneti va rog un oan trofic de tip parazit
Răspuns :
Scarmaster
Scarmaster
27-05-2014
Lant trofic de tip parazit: grau -> rugina graului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ioana Imparte Cate 15 Alune Celor 10 Verisori Si Ramane Cu Un Numar De Alune Care Corespunde Catuli Dintr-e Nr. 80 Si 8. Cate Alune A Avut Ioana?
1)Daca Intr-o Biblioteca S-ar Adauga 84 De Carti, Atunci Numarul Cartilor Ar Fi Egal Cu 60% Din Dublul Numarului Cartilor Existente In Biblioteca . Determinati
O Compunere Cu Titlul "Toata Viata Este O Scoala " Va Rog Sa Nu Fie De Pe Net ! O Pagina
Redacteaza O Compunere In Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Mesajul Fabulei "racul Broasca Si Stiuca"
Cit Este Cinci Radical Din Patruzecisicinci
Salut Tuturor, Am O Întrebare Cam Ciudată Şi Sper Că Îmi Puteţi Răspunde. În Evul Mediu, Înafară De Rege Mai Existau Şi Mulţi Alţi Oameni Importanţi La Castel.
Doua Numere Au Suma 2700. A) Aflati Numerele Stiind Ca 80% Din Primul Adunat Cu 50% Din Al Doilea Numar Dau Rezultatul 1710. B) In Conditiile De La Punctul A)
Ce Se Scrie Intr-o Bibliografie ?
Daca In Triunghiul Dreptunghic ABC, M(A)=90, AD Perpendicular Pe BC , AD=24 Cm Si AB=30 Cm, Atunci Lungimea Ipotenuzei [BC] Este......... .
Salut Prieteni Imi Trebuie O Ghicitoare Destul De Grea Despre Carte Va Rog Mult Dau Coroana Si 24 Pct Ok