RO Study
👤
ValercikXD
ValercikXD
09-09-2015
Istorie
a fost răspuns
propune o reteta de mincare sanatoasa
Răspuns :
Miledy
Miledy
09-09-2015
Salatele proaspete si toate gustarile de acasa.
Answer Link
Tmon32
Tmon32
09-09-2015
Supă sau salata.Mie îmi place și ghiveciul de legume ! Toate sunt gustoase și sănătoase.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Titlul Și Autorul Acestei Poezii :Pomii Încă-s Somnorosi,Dar Ei Spun Politicoși,Plini De Roua Sclipitoare:,, Bună Dimineața, Soare! "Când Trec Norii D
3. În Cuvântul Geamgiu Sunt: a) 7 Litere, 4 Vocale, 2 Consoane; b) 7 Litere, 2 Vocale, O Semivocală, 3 Consoane; C) 7 Litere, 2 Vocale, 2 Semivocale, 3 Consoane
Va Rog Să Răspundeți Și Să Îmi Explicati,dau Coroana
Despărțit În Silabe Cuvintele Apoi Stabilește Câte Vocale Și Cate Consoane Are Fiecare Cuvânt.cucurbitacee,melopeeloreste Extra Urhgent!!!!
Complète Par L'endroit De La Ville Qui Convient.
Va Rogggggg.dau Coroanaaaa.
1º O Carte De Povești Costă 10 Lei Și Încă Jumătate Din Valoarea Sa. Câți Lei2 Un Stilou Costă 6 Lei Și Încă O Treime Din Valoarea Sa. Câte Stiloucumpăra Cu 40
Precizati Sensurile Verbului ,,a Fi" In Enunturile De Mai Jos: Sunt Doi Ani De Cand Am Plecat In Franta. In Londra A Fost Un Atentat Cumplit. Verisoara Mea Este
Împăratul Carol Cel Mare A Luat Măsuri Pentru Înființarea Școlilor Și Pentru Răspândirea Științei De Carte. Astfel, Au Fost Întemeiate Numeroase Școli, Organiza
Buna! Care Sunt Trasaturile Unui Text Discontinuu?