RO Study
👤
Yukiichannn
Yukiichannn
08-07-2023
Limba română
a fost răspuns
Este corect exercitiul?
Răspuns :
XAnneMarrie
XAnneMarrie
08-07-2023
Buna! Da, este corect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeste Personajele Care Participa La Acțiune . - Voinicul De Emil Gârleanu E URGENT! !!!!!
Care Este Ritmul Urmatoarelor Versuri? O-fur-ni-ca-mi-ca-mi-ca Dar-in-fip-ta-va-sa-zi-ca Dau Coroana. Urgent!
O Gospodina A Cumparat Pentru Iarna 798 Kg De Legume Cartofi Ceapa Si Varza .Cantitatea De Varza Si Cea De Ceapa Reprezinta 377 De Kg Iar Cea De Ceapa Si De C
Explixlcati Scrierea Lui "cel" Și "ce-l" •Cel De Acolo Este Fratele Meu(acela) •Victor Este Cel Mai Talentat Dintre Tinerii Pictori •Cel Sătul Nu-i Crede Celui
Bună Ziua ! Cum Să Calculăm Una Dintre Catete La Un Triunghi Dreptunghic La Teorema Lui Pitagora ? Cunosc Ipotenuza Și Una Dintre Catete...
O Compunere Imaginara In Care Sa Prezinti Cum Ti-ai Petrecut O Noapte Singura Intr-o Padure...va Rog Urgent!!!
DIFERENTA A DOUA NUMERE ESTE 46 IAR DUBLUL NUMARULUI MAI MIC ESTE CU 8 MAI MARE DECAT PRIMUL. AFLA NUMERELE.
Un Muncitor Realizează La Strung 34 Piese Pe Zi,iar Cei Doi Colaboratori Ai Săi,unul Lucrează Cu 6 Piese Mai Mult Pe Zi,iar Celălalt Lucrează Cu 7 Piese Mai Puț
12 Учеников Из 6 "А" Класса Занимаются Спортом .сколько Учеников Учатся В Этом Классе ,если Те,кто Занимаются Спортом ,представляют (дробь) 3/8 От Учеников Всег
1.In 3 Coșuri Sunt 33 Mere.In Al Doilea Cos Sunt Cu 2 Mai Putine Decât In Primul,dar Cu 2 Mai Multe Decât In Al Treilea Cos. Cate Mere Sunt In Fiecare Cos? 2.In