RO Study
👤
Crush19
Crush19
27-05-2014
Fizică
a fost răspuns
Care este importanta magmetior?
Răspuns :
Tudureanup
Tudureanup
27-05-2014
Atrag obiectele din fier si astfel fac mai simpla viata oamenilor( de obicei ,cercetatori).poti scrie ca au si aplicatii practice(aparate pe baza de magneti folositie pentru cautarea obiectelor din metal.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătați Că ,,a" Este Număr Natural
Listen And Fill In : You / There /can't /yes / Please / Can / Course / Don't / Tell
Se Dă Textul: "Ah! Iată Primăvara Cu Sânu-i De Verdeață! În Lume-i Veselie, Amar, Sperare, Viață, Și Cerul Și Pământul Preschimbă Sărutări Prin
Se Considera Matricea A=(2 3)(1 2) Si B=(2 1) (1 1), Demonstrați Egaliatea A^2 +I^2=4A?și B, C Dacă Se Poate, Mulțumesc
Se Consideră Funcțiile F:R-->R, F(x) =-1/2×x - 2 Și G:R-->R, G(x) =2x+3. Dacă Gf Intersectat Cu Gg ={M}, Gf Intersectat Cu Oy={A} Și Gg Intersectat Cu Oy
Va Rog Exercitiul 14. Multumesc Frumos!
Ce Număr Trebuie Scăzut Din 62 Pentru A Obține Produsul Numerelor 5 Și 5
Punctul H Este Ortocentrul Triunghiului ABC. Aratati Ca:a) Dacă Triunghiul ABC Este Echilateral, Atunci HA = HB = HC.b) Dacă HA = HB = HC, Atunci Triunghiul AB
REPEDE VA ROG!!!! In Triunghiul Isoscel Abc Cu Ab=ac Unghiul Bac Are Masura De 36 De Grade . Fie E Aprtine Bc Astfel Incat C Apartine Be Si Ce=ac. Aratati Ca: A
Am Si Eu Nevoie De Idei De Nume Pentru O Banca De Credite (Numele Nu Trebuie Sa Mai Existe) Este Un Proiect La Antreprenoriala In Care Se Presupune Ca Imi Fi