RO Study
👤
Ilona1
Ilona1
09-09-2015
Limba română
a fost răspuns
analizarea morfologica a lexemului a avertizat
Răspuns :
Mara32432
Mara32432
09-09-2015
a avertizat=verb predicativ, persoana a 3 a , numar singular, conjugarea 1 , mod indicativ, timp perfect compus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Verbe Cu Inteles Opus: ai Venit--------- s-a Trezit-------- a Aterizat-------- tacea------- s-a Intunecat------- s-a Bucurat-------- Analizeaza Cuvintel
Mosneagu Ii Mai Puternic De 2 Ori Ca Baba,baba Ii Mai Puternica Ca Nepoata De 3 Ori,nepoata Ii Mai Puternica Ca Catalusu De 4 Ori,catalusu Ii Mai Puternic Ca pi
Prpozitii Cu Participii ,gerunzi Agectivizate,numerale Va Rogg Eu Mult E Pt Azi Si Nu Stiu Cum Sa Le Fac
Daca A-ti Tacea Cand V-i Se Cere, Ar Fii Ma-i Multa Linoste In Clasa Si Am Colabora Mai Bine Impreuna
2 Propozitii In Germana Despre Necesitatea Sportului!!!urgentt
Cum Se Traduce Corect In Franceza: "Mai Bine Sa Ajungi Tarziu, Decat Sa Ajungi Urata"??
Gasiti Si Comentati In Poezia LACUL De Mihai Eminescu Felul In Care Natura Pare A Prelua Sentimentele Si Starile Eului Liric!! VA ROOOG!!! URGEEEENT!! Mrs
Un Referat Despre - Punct-istoria Punctului Si Ce Poti Construi Cu El:pati Scrie Si Despre Punctele De La Calculator Numiti Megapixelio Problema Despre Punct Si
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine Cu Un Eseu Despre Mihai Eminescu,dar Sa Fie Foarte Sentimental.Multumesc!
Buna , As Vrea Sa Stiu Si Eu Care Estecel Mai Mare Baraj Din Lume ! Urgent! Si Am Intels Ca Este La Chineji . Este Corect? URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!