RO Study
👤
Mihaelabudei
Mihaelabudei
08-09-2015
Limba română
a fost răspuns
compunere despre biblioteca mea
Răspuns :
Zxccxz123
Zxccxz123
08-09-2015
Eu am o bliblioteca foarte bogata , biblioteca mea este acasa intrun coltisor deal me unde imi tin toate cartile. In fiecare zi cind sunt liber/libera eu citesc cite un fragment din cartea mea preferata . am o biblioteca fermecata cu multe carti
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indica Urmatoarele Elemente De Versificație Din Textul Magdei Isanos. A) Tipul De Strofa. B) Tipul De Rima
C. Altă Parte De Vorbire.1 Incercuiește Litera Corespunzătoare Fiecărui Răspuns Corect.1. În Propoziția Meg Își Strânse Mai Bine Pătura În Jurul Trupului, Compl
Fill In The Correct Prepositions, Then Choose Any Five Of Them And Make Sentences Using Them. Sth; (3) To Fill Sth.. Sth Else; (4) To Be Prone . Sth; (5) To Be
Prin Fotosinteză, Plantele Sintetizează Substanțe ............ Şi Eliberează ............ .
I. Complète Avec Son, Sa, Ses : ... Jupes, ...hélice, Adresse, ... Harmonie, ...maisons, ... Adversaires, ... Humour, chat, ... Fils, ... Santé, ... Âge, ... Pr
REPEDE ! Trebuie Să O Predau Acum ! Ex 2 !
Mucusul Si Firele De Par Din Fosele Nazale Opresc Inaintarea Prafului....Laringele Este Organul Vorbirii...Plămânii Sunt Foarte Bine Vascularizati Pentru Ca Au
-Analizați Stilul De Comunicare Al Protagonistului Operei Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga!
59. Un Bazin De Inot Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 24 M Şi Latimea De 8 M.Daca Intr-o Zi, Cu Temperaturi Foarte Ridicate Din Bazinul P
Ajutor Va Rog Dau Coroana Pls.