RO Study
👤
Robi1000
Robi1000
07-09-2015
Limba română
a fost răspuns
scrieti insusirile acceleratului
Răspuns :
Bibisofi
Bibisofi
07-09-2015
Rapid,ruginit;gălăgios, colorat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Mai Poate Determina Aria Unei Figuri Neregulate?
5. În Figura Alăturată Pătratul ABCD Este Înscris În Cercul De Centru 0, Iar Pătratul MNPQ Este Circumscris Aceluiași Cerc. Dacă AB = 4 Cm, Atunci Lungimea Segm
Corectați Greșelile:a)Nu Se Vede Nici O Pasare Pe Cerul Întunecat.b)Niciunul,nici Celălalt Nu Mi-a Răspuns.c)N-avea Niciun Frate,nici Doi.d)Asculta-ma Ce-ți Spu
Numiti: Mediul Natural, Ocupații, Locuințe,Religie, Literatura, Arhitectura, Scriere. Pentru Sumerieni, Egipteni,Babilonieni,Evrei Și Chinezi.Va Rog Repede!!
Afla Cate Litere Si Cate Sunete Au Cuvintele: Televizor Cearsaf Ceremonie Alexandru George Salariu Cireasa Chemare
Rescrie Enunțul Următor, Înlocuind Cuvintele Subliniate Cu Sinonime Adecvate Contextual : Pe-acolo , Prin Țara Nemțească , Targurile(subliniat)-s Toate Alcătuit
Punctul B) De La A2 Va Rog Mult! Am Nevoie Urgent
Menționează Sensul Din Text Al Secvenței “astfel De Oameni Pe Care Nici Un Gând Înalt Nu-l Călăuzea”
6Calculează Diferența Și Verifică Prinoperaţia Inversă.6-4=2..... Care Ar Fi Operația Inversă, Adunarea Adică 2+4=6???7 - 2=5.... 8 - 7 =1....7-7=0.....
Hei! Trebe Sa Scriu O Compunere In Care Sa Povestesc Cum As Fi Ca Profesoara De Matematica O Ora ( Gen Din Persperctiva Mea Povestesc Cum Predau Si Etc ) Va Rog