RO Study
👤
Valypiticu
Valypiticu
07-09-2015
Geografie
a fost răspuns
Lupul traieste in Antarctica sau in Artica
Răspuns :
Bibisofi
Bibisofi
07-09-2015
În Artica cred..........
Answer Link
Mia2001
Mia2001
07-09-2015
artika.............asa cred
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti Propozitii Cu Cuvintul Vitraliu,rozata,mosaic .Sa Aiba Sens Istoric Dau Coroana
Libraries Sell Books?
VA ROG MULT1 URGENT1PUNCTE+COROANA Match The Words From Column A With The Words From B To Form Collocations A 1. To Boost 2. To Deal 3.to Have 4.to Put 5.to Re
La Un Concurs Se Pun 30 De Intrebari Pentru Fiecare Raspuns Corect Se Acorda 5 Puncte , Iar Pentru Fiecare Raspuns Gresit Se Scad 3 Puncte . Cate Raspunsuri Cor
In Ce An , A Aparut Poezia ''NOI'' De Octavian .Goga? mai Multe Detalii Despre Aceasta ..Urgent>!
Aduna Indoitul, Intreitul Si Impatritul Lui 7. Scade Din Triplul Lui 8 Cel Mai Mic Numar Par De Doua Cifre Diferite.
Compara Reflexele Conditionate Si Neconditionate, Mentionind: Localizarea Centrilor Reflecsi, Durata, Apartenenta (de Specie Sau Individuali)
Motiveaza Folosirea Virgulei In Secventa: "De-a Fi Prea Buni,prea Dulci,prea Copti."
Am Și Eu Nevoie De Ajutor La Tradus În Engleză Acest Text: Respectul Fata De Tine Este Respectul Fata De Alții. Respectul Este Un Mod Prin Care Ne Arătam Aprec
Analiza Morfologica A Cuvintului; Tata,lui Alexandru,se Plimba