RO Study
👤
Booo
Booo
07-09-2015
Limba română
a fost răspuns
a vindeca provine din latina?
Răspuns :
DeealovedeeaB
DeealovedeeaB
07-09-2015
Da vine de la propozitia spusa de Anteu "Bona diagnosis, bona curatio"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explorare 1. Asociază Verbele Din Coloana Stângă Cu Definițiile Din Coloana Dreaptă. a Explica a Îndemna, A Sfătui (pe Cineva) Să Facă Ceva; A Indica, A Propune
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 360 M. Află Câtmăsoară O Lungime Şi O Lățime Dacă:a) Lățimea Este De 85 M;b) Lungimea Este Cu 40 M Mai Mare Decât Lățimea;c)
Suma A Două Numere Este 2010 Iar Câtul Lor Este Trei Şeptimi.Care Sunt Aceste Numere?
Mă Gândesc La Un Număr Îl Aduc Cu -5 Rezultatul Îl Înmulțesc Cu 4 Și Obțin -12 Numărul La Care Ma Gândit Este? Urgenttttttttttttttt Dau Corona RĂSPUNDEȚI ACM PL
Trei Verbe Despre Pădure
Bunicul A Vândut 5 Curcani A 7 Kg Fiecare, 2 Miei (unul 20 Kg 24 Kg) Și 10 Pui, Fiecare Având Aceasi Greutate. Dacă Toate Animalele Cantareau99 Kg, Afla Cât Cân
Toate Exercitiile, Va Rog!
Dacă Mă Rog La Dumnezeu 2 Ani Și Fac Fapte Bune Și Devin Credincioasa Pot Avea Pisicul Meu Inapoi Și Sa Ma Joc Cu El Ca Înainte ?:((( Va Rogg
In <ABC < A <B <C Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 3 5 Aflati <A <B <C
Bunicul A Vândut 5 Curcani A 7 Kg Fiecare, 2 Miei (unul 20 Kg 24 Kg) Și 10 Pui, Fiecare Având Aceasi Greutate. Dacă Toate Animalele Cantareau99 Kg, Afla Cât Cân