RO Study
👤
Negrugabriela76
Negrugabriela76
05-09-2015
Istorie
a fost răspuns
Axa cronologică a evului miediu
Răspuns :
Valerialisenco
Valerialisenco
05-09-2015
-mediu timpuriu----------mediu dezvoltat-----mediu tirziu -------------------------------------- 1.mij-5.sec11. Mij sec .11-15 16mij.sec17
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
222:2X4+[92+2x4x{29-14x2:7}x0]+100=P.S ACOLADELE SUNT PARANTEZE ROTUNDE
De Aceea, Portretul De Tinerete Al Preotului Este Contradictoriu.El Ajunge Popa In Satul Natal, Care Are Oameni Cu Stare,dar Nu Ramane Acolo Decat Doi Ani Din C
Daca Un Baiat Are 15 Ani,iar Mama Sa Are 39 De Ani,atunci Anul In Care Mama Baiatului Avea Varsta De 5 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului Sau Este...
Care E Genitivul Pt Leia?
Ajutor "Explicati De Ce Primele Cinci Strofe Din Mihai Eminescu-O Ramai , Sunt Scrise In Ghilimele. Ce Marcheaza Adverbul Astfel Din Penultima Strofa ?
Intr-o Cutie Se Pot Pune 2 Bile Mari Si 3 Mici Sau O Bila Mare Si 4 Mici.Corina Are 8 Bile Mari Si 17 Mici.Cum A Pus Fetita Bilele Daca A Folosit 5 Cutii?
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Model De Compunere Unde Trebuie Sa Imi Exprim Opinia Despre Importanta Calatoriei In Viata Noastra?
Buna, Intrebarea Este Pt Cei Care Au Citit Cartile Lui Anne Rice. La Cine Se Referea Vampirul Lestat Cand Spunea Urmatoarea Replica:" -Dacă Am Iubit-o? Asta Est
A) Scrieti Toate Numerele Naturale Pare De Forma X7x.b) Scrieti Toate Numerele Naturale Impare De Forma X7x.
Explica In 3- 5 Randuri Semnificatia Unei Figuri De Stil Din Textul UrmatorLasati Ploaia Sa Ma Îmbratiseze De La Tâmple Pâna La Glezne, Iubitii Mei, Priviti Dan