RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-05-2014
Limba română
a fost răspuns
Dati propozitii care sa fie complemente
Răspuns :
Msilviu81
Msilviu81
26-05-2014
Merg la magazin.
Unde merg? La magazin CCL
Stau la masa.
Ce fac? Stau la masa. CCM
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 180 M . Stiind Ca Latimea Reprezinta O Cincime Din lungime Sa Se Afle Dimensiunea Acestui Dreptunghi
Describe O Zi De Vara LA Câmp, LA Bunici Tai, Ajutându-te De Expresiile Urmātoare: Zāri, Fierbinti, Belsugul De Verdeatā, Can Suveica Rândunica Face Pânzele De
Buna! Am Nevoie De Ajutor! La Ora De Romana Facem Charlie Si Fabrica De Ciocolata Si Doamna Ne-a Pus Sa Inventam Si Noi 3 Inventi Ca Acolo. Ca Acelea Din CAMERA
Imi Zice-ti Si Mie Toate Figurile De Stil Din Poezia " Desteapta-te , Romane! " RAPIDDD ! PLSS !
Ce Descoperiri S-au Facut In Operele Lui Jules Verne? Imi Puteti Da Numele Cartii Si Descoperirea?
Suma A Patru Numere Este 108.Daca La Primul Numar Adaugam 2,din Al Doilea Scadem 2,pe Al Treilea Il Marim De Doua Ori,iar Pe Al Patrulea Il Micsoram De Doua Ori
Ce Este Un Epitet? Trebuie Sa Gasesc Un Epitet In Poezia Bradul De V. Alexandri
Raportul Dimensiunilor Unui Dreptunghi Este 2 Supra 3, Iar Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu 20 Cm. Aflati Aria Dreptunghiului.
Detalii Despre Le Francophonie(7 Randuri)
O Solutie In Multimea Numerelor Intregi A Inecuatiei [tex] \frac{x}{ \sqrt{9} } [/tex] > 9 Este X =....