RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-09-2015
Limba română
a fost răspuns
Continua enuntul Limba este patria mea
Răspuns :
Violetav91
Violetav91
03-09-2015
Limba este patria mea si eu ma mandresc cu ea .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut ! Am Si Eu Nevoie De O Compunere De 10-15 Randuri In Engleza , In Care Sa Zis Ca Merg Undeva In Vizita , Cum Sunt Oamenii Acolo , Cum Estevremea , Cu Cine
Hey !!! Cine Poate Sa Imi Spuna Si Mie Propozitii In Care Cuvinteele Un Si O Sa Fie Adjective Proniminale Nehotarate Si Apoi Numerale Cardinale ... Daca Doresti
Fie Multimile : A = { X € Z | - √5 < X < √11 } Si B = { X € N | X Cifra Si P.p } . Atunci Cu Cat Egal ( A / B ) U ( B / A) ?
Fie Multimile : A = { X € Z | - √5 < X < √11 } Si B = { X € N | X Cifra Si P.p } . Atunci Cu Cat Egal ( A / B ) U ( B / A) ?
Buna!Imi Suneti Si Mie Va Rog Care Este Personajul Principal ,,In Padurea Petrisorului" Si Celelalte Peronaje TOATE....La Celelalte Personaje Nu Vreau Persoanje
TIMEA LANSEAZA 36 DE BALOANE. DACA MAI LANSEAZA 9 BALOANE,INSEAMNA CA II MAI RAMAN DE LANSAT JUMATATE DIN NUMARUL BALOANELOR PE CARE LE-A AVUT.CATE BALOANE A
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rog cu 2 Texte Argumentative Despre Importanta Bunurilor Materiale In Viata Adolescentilor Si Rolul Parintilor In Educatia Copiilor/ado
Imi Formulati Si Mie Niste Propoziti Cu Cuvintele Fiica,cuviincios,instiintat,creez,neenchipat
.continuati Textul Sub Forma. A. Unei Descrieri; B. Unui Dialog; C. Unei Naratiuni. Danut Se Aseaza Langa Fereastra, Hotarat Sa Citeas
2x plus 5 Pe 24 Este Egal Cu X Plus 1 Pe 8 . Cum Aflam X