RO Study
👤
Polincic
Polincic
03-09-2015
Matematică
a fost răspuns
a={x/x aprtine N,x/6}
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-09-2015
A={1, 2, 3, 6}
-----------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor Va Rogg:((EX ASTEA 2
Redactează Un Text Narativ In Care Sa Relatezi O Întâmplare Petrecută În Curtea Bunicului La Tara. Personajele Care Participă La Acțiune Sunt Animale Personific
Vegetatie Kenya Va Rog Repede!!Dau Puncte
Bună !! Vă Rog Din Tot Sufletul Meu Să Mă Ajutați Cu Această Problemă, Vă Rog Foarte Frumos Dau Coroană La Cel Care Răspunde Corect Și Vă Rog Fără Răspunsuri Ai
Va Rog Mult Am Nevoie Foarte Urgent La L. Romana Va Rog Mult Am Nevoie De Exercițiile:1,2,3,4,5. ✍️.
4.Ce Fracție Trebuie Adunată Cu Fracția 3 Supra 17 Pentru A Obține Unitatea? Dar Cu Fracția 18 Supra 19 Va Rog Dau Coroană
Subliniaza Pronumele Posesive Din Enunturile Urmatoare Si Precizeaza Functia Lor Sintactica: I-am Vazut Pe Ai Tai Acolo. Cartea Aceea Este A Noastra. Hotarare
Descrierea Unui Peisaj Din Natura. Sa Fie O Descriere Despre Un Peisaj Si Numai Despre El (in 7 Randuri). VA ROG FRUMOS
Use The Adjectives In Ex 6 To describe Your Dream Holiday. Repede Va Rog Va Dau Coroana
54 5 Ce Observi În Privinţa Genului Substantivelor Obţinut Cu Ajutorul Sufixelor La Exercițiul Precedent? Substa Neartic