RO Study
👤
Boicu
Boicu
02-09-2015
Matematică
a fost răspuns
numarul 549 cum se scrie cu numere arabe
Răspuns :
Lenutaboicu
Lenutaboicu
02-09-2015
este scris cu cifre arabe
cu cifre romane se sctie asfel
DXLIX
Answer Link
Аноним
Аноним
02-09-2015
549 asa se scrie.cred ca vroiai sa zici in litere romane DXLIX
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Extrage Din Textul Dat Patru Enunțuri Care Sugerează Armonia Elementelor Naturii. ( Vasile Alecsandri -Malul Șiretului) Vă Rog Urgent Îmi Trebuie Mâine Neapărat
18. Determină Măsura Unui Unghi, Ştiind Că: E) Diferența Dintre Măsura Unghiului Și Măsura Complementului Acestuia Este Egală Cu 24°.
Până La Reducerea Prețurilor Un Album Costa 120 RON Calculați Prețul Albumului După Două Reduceri Succesive Ale Prețurilor Dacă Prima Reducere A Fost Cu 10 Proc
Un Numar Se Adunăcu Jumatatea Lui,cu Dublul Numarului Si Cu Triplulnumarului,obtinan2600.Care Este Valoarea Numarului?
Ând Cont De Onificat) Care E Imaginaţia E, Căpcăuni, Entele); Rinde Cu Ordine 2. Cu Cine Seamănă Loniță? De La Care Personaj Ai Aflat? 3. Lucrați În Grup! Împăr
Numarul B=6 La Puterea 54 - 1 Este Divizibil Cu 5 Clasa A 5 A
IV. Menţionează Câte O Asemănare Și O Deosebire Între: Educația Spartană Și Cea Ateniană; • Sistemul Politic Spartan Şi Cel Atenian În Secolul V Î.H. ●va Rog Ra
Vă Roooog Răspundeți.URGENT
Cel Mai Bun Răspuns Primește Coroană ♡
2 Corectează Toate Greşelile Din Textul Dat. Ash 10 Puncte Am Aranjat În Dulap Lucrurile Noi Ale Mariel Bunicii Bunicului. L-am Strigat Pe Fratele Meu: Dane Vin