RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-08-2015
Limba română
a fost răspuns
Care este sensul vietii?
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-08-2015
Eu sunt nihilist, deci iti pot afirma cu fermitate ca nu are.
Answer Link
Gaboss
Gaboss
29-08-2015
Sensul vietii e sa traiesti!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Elevii Unei Clase Se Asaza Cate Doi In Banca , Un Elev Sta Singur In Banca , Iar Doua Banci Raman Libere.Daca Elevii Se Asaza Cate Trei In Banca ,raman Sas
Explica Rolul Virgulei Din Structura:-Mama,stii In Ce Chip M-am Purtat Un An De Zile.
Descrie Etapele Cercetarii Pe Care O Vei Proiecta Pentru A Determina Randamentul Unui Plan Inclinat. Va Rog Mult Imi Trebue La Urgenta!
In Doua Ladite S-au Pus 119 Kg Mere. S -au Vandut 5 Kg Din Prima Lada Si 9 Kg Din A Doua, In Prima Au Ramas De 4 Ori Mai Putine Kg Decat In A Doua. Cate Kg De M
Scrie Numere Consecutive Dintre Care Cel Mai Mare Este : 872, 980, 1000
Salutare! Va Rog Să Mă Ajutați Și Pe Mine Cu Problemele 719 Şi 720. Sunt De Același Fel. Mulțumesc Mult Pentru Ajutor!
O Camera Dreptunghiulara Are Latimea De 3,5, Si Lungimea De 4,2m.Cita Solutie De Var Se Va Folosi Pentru A Varui Tavanul,daca Pentru 1 Metru Patrat Sint Necesar
URGENT!!!!!!!!!!Va Rog Frumos..............1.Determinati Numerele A Si B,stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 5 Si 8,iar Diferenta Lor Este Egala Cu 45.2.Calc
Păreri Despre Cartea ”Momente Și Schițe” -Ion Luca Caragiale cât Mai Rapid!!plizzznu Vreau Comnetari Gen ”îți Zic,acuma..stai Oleacă”!!!!Mulțumesc Anticipat :)
Descopera Cuvinte Legate De Locuinta Ta E D S B I P O Ct B P A T R I A U I A I S F J M L R O E B C H E P U C L U A L A CA DAVMK G