RO Study
👤
Dianaaspire
Dianaaspire
26-08-2015
Matematică
a fost răspuns
a+b+c=32
a=15-b
calculeaza-l pe c
Răspuns :
Flavistin
Flavistin
26-08-2015
a+b+c=32
a=15-b
15-b+b+c=32
15+c=32
c=32-15
c=17
Answer Link
Аноним
Аноним
26-08-2015
[tex]a+b+c=32 \\ a=15-b \\ 15-b+b+c=32 \\ 15+c=32 \\ c=32-15 \\ c=\boxed{\boxed{\boxed{\boxed{17}}}} \\ \\ \\ -b+b=0[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Imi Trebuie Raspunsuri Lungi (doar Cate O Idee) La Intrebarile:Ce Rol Are Formula Introductiva "A Fost Odata Ca Niciodata".De Ce In Majoritatea Basmelor Bine
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema: Intr-o Figura Avem M ( Unghiului AOB) = 38 De Grade, M( Unghiului DOC) = 3x Grade, M( Ungiului BOC) = X Grade Si M( Un
Un Tren Cu Masa De M= 200 Tone Se Deplaseaza Orizontal Cu Viteza Constanta. Puterea Mecanica Realizata Este De 400 Kw, Fortele De Rezistenta Reprezinta O Fracti
Am Si Eu Nevoie De o Compunere .Se numeste Imaginea De Sine A Unui Coleg Si Nu Prea Stiu Cu Ce Sa Incep.Imi Trebuie Maine Pentru Psihologie va Rog Frumos .,Din
Mama A Avut 380 Lei Pt Cumparaturile De La Supermarket.Dupa Ce A Cumparat Tot Ce Avea Pe Lista,a Constatat Ca A Ramas Cu 40 De Lei Mai Putin Decat A Cheltuit.Ce
Isi Scoase Haina, Ce Functie Sintactica Are Isi? Este Dativ Posesiv?
Construiti O Propozitie Dupa Planul Simplu: A.A.S.P.C.
524 cg=52 400g Adevarat Sau Fals
In Zona Padurilor De Fag, Elevii Au Putut Observa Si Fotografia O Specie De Coleopter-croitorul Fagului. Scrie, In Dreptul Sagetilor, Denumirea Componentelor In
Completati Propozitiile De Mai Jos Cu Predicatele Nominale Potrivite Si Realizati Acordurile Necesare: 1) Fata,batranul Si Voi.......... 2) Baiatul Si Colega Lu