RO Study
👤
Off
Off
24-08-2015
Geografie
a fost răspuns
a carei tara este capitala Bruxel
Răspuns :
Hercule89
Hercule89
24-08-2015
Capitala tarei bruxel este Belgia !!!!!!!
Answer Link
Flavistin
Flavistin
24-08-2015
Capitala Belgiei dar defapt capitala Belgiei nu e Bruxel e Bruxelles
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenati Unghiuri Cu Măsura De: 40 De Grade, 70 De Grade, 100 De Grade, 110 Grade, 140 De Grade
Va Rog Frumos Sa Imi Compuneti O Poezie Rima La Tvc Cu Numele Madalina In Care Sa Intre Toate Obiectele.Ex:Buna Ziua Draga Lume.Madalina-i Al Meu Nume.etc...etc
Precizeaza Durata Excursiei Prezentate In Text.ce Informatii Tequ Ajutat In Formularea Raspunsului?repede Va Rog
Ex 3 Intrebarea Este De Bio
În Triunghiul Isoscel ABC Cu AB = AC, Punctul M Este Mijlocul Laturii BC, BAM= 20°. Calculaţi Măsurile Unghiurilor Triunghiurilor ABM Şi ABC. Dau Coroana
Volumul Unei Paralelipiped Dreptunghic Cu Laturile Bazie De 8 Cm Și 5cm, Înălțimea De 6 Cm Este Egal Cu...cm[tex] Cm {3}^{?} [/tex]
În Cinci Găleți Încap 61 L De Apă Câți Litri De Apă Încap În 6 Găleți
Tipul De Rima Și Măsură Din Stofa De Mai Jos Din Fereastra-mi Îngheţată Iar Afară Numai FumulStau Uitându-mă La Cer:
Alexandra Are 102 Mărgele Mărgelele Albe Sunt Cu 12 Mai Multe Decât Cele Roșii Aflați Câte Mărgele Roșii Și Albe Are Alexandra Dau Coroana Ajutor
Pune Propozitile La Timpul Trecut:I Walk In The Park On Saturday.We Study Enghlish Every Day.My Dad Parks His Car In Front Of The House.It Rains Every Morning.M