RO Study
👤
Mateiloredana7
Mateiloredana7
24-05-2014
Matematică
a fost răspuns
Si poligonul ce este?
Răspuns :
Sandu3
Sandu3
24-05-2014
linia frinta inchisa ale carei laturi nu au alte puncte comune decit virfurile liniei se numeste poligon
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
15 Scrie O Compunere Cu Titlul „Ciobănaşul Cel Istet", În Care Personajul Principal Să Fie Tudorel. În Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerinţe: • Vei Ț
(2p) 1 Fie AABC Şi D Simetricul Lui B Față De AC. Fie DE Mediană În ADTC, Unde T = B Şi EF Înălțime În ADEC, Cu F E DC. Realizați Un Desen Corespunzător Şi Desc
O Completează Cadranele M-a Impresionat Am Rămas Nedumerit (a) Am Trait Emoții De Am Admirat
Citeşte Cu Atenție Textul Propus Şi Realizează Urm Rele Sarcini: "De Treci Codri De Aramă, De Departe Vezi Albind S-auzi Mándra Glǎsuire A Pădurii De Argint. Ac
6. În Triunghiul ABC Cu M(CAB) = 90°, M(ACB) = 30°, (BD Este Bisectoarea Unghiului ABC, De (AC). Paralela Prin C La Dreapta BD Intersectează Paralela Prin B La
B. Redacteaza Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, In Care Sá Argumentezi Dacá Presa Contriouie Sau Nu La Formarea Gustului Artistic Al Publicului, Raportându-te
Suma A Trei Numere Este 64 Primul Număr Este 16 Iar Diferența Dintre Al Treilea Și Al Doilea Este 4 Află Al Doilea Și Al Treilea Număr Încadrează Te În Cel Puți
Cum Se Scrie Corect Nicio În Propoziția: ,,A Spus Că Nu Este Nicio Problemă."Repede, Va Rogg!Am Nevoie De Ajutor!
Determinați Numărul Natural Ab, A≠0, B≠0, Rezolvând Sistemele Prin Metoda Reducerii: (Ex 22)
AJUTOR!E Urgent!(dau Coroana)