RO Study
👤
Siminabutnaru
Siminabutnaru
16-08-2015
Fizică
a fost răspuns
3 surse de lumina necesare vietii
Răspuns :
Eliza10
Eliza10
16-08-2015
3 surse de lumina necesare vietii : Lumina soarelui, lumina becului, lumina lampii, lumina lumanarii, lumina focului, lumina lanternei.
Answer Link
IoaNiko
IoaNiko
16-08-2015
Lumina solara Electrica Luni
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintre Nr. A= 2³³ Su B= 3²² , Mai Mic Este Nr ... ?
Alcatuieste Cate O Propozitie al Carei Subiect Sa Fie Exprimat Prin :1. Substantiv Comun , Nearticulat.2. Substantiv Propriu .3. Pronume Personal, Persoana A II
Ma Puteti Ajuta Cu Un Comentariu La ,,Moatrea Caproarei" De Nicolae Labisi urgent!!!!
E(x)=(2suprax-2 + Xsupra X+2) :x²+4 Supra X²-x-2 ,x ∈ R\ {-2;-1;2}
1 ) Aflati X Si Y Nr Intregi Pentru Care Xy + 2x - 3y = 16.2 ) Rezolvati In Z Ecuatiile :a. 8 ( X-5 ) - 3(x+1) = 2x+43b. -3 ( X-5 ) -4 = 5-3 (x+5)c.5(2x + 4) -
Daca ,,micsorez" Cu 12 fiecare Dintre "vecinii" Unui Numar Obtin 150 Si 152.care Este Numarul?
Functia Sintactica A Urmatoarelor Cuvinte: Mele( In Cursul Vietii Mele), Cu O Sumedenie( Cu O Sumedenie De Landmi), I-( I-am Vazut De Aproape), De Insuccesul, D
Efectuati Impartirea Cu Doua Zecimale Exacte:1,4/0,3
Valori Morfologice Ale Verbului A Fi In Enunturile : E Fram !...erau Ata De Desprinsi De Lumea Aceasta In Ochii Lui Era O RugaminteDar E Facut Pentru Viata De A
Sa Se Determine Numarul Natural Xyzt Cu Bara Deasupra Care Impartit La Xxt Cu Bara Da Catul 8 Si Restul Xyt Cu Bara...Urgent!!