RO Study
👤
Alexandraa
Alexandraa
11-12-2013
Istorie
a fost răspuns
ce sunt frustrarile nationale?
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-12-2013
Cred ca se refera la lucrurile pe care nu le-a realizat o natiune, de exemplu Italia a fost fustrata in urma primului razboi mondial si a instaurat fascismul, asa ma gandesc eu..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am Si Eu Nevoie De Putin Ajutor: Vreau Un Program In C++, Care Sa Afle Maximul Dintr-un Sir De Numere, Si Numarul Urmator Cel Mai Apropiat De Maxim. Un E
Rezolva Problemele Cu Plan Si Prin Exercitiu. Comenteaza Rezolvarile. Va Rog Ajutatima La Pr.15(a,b,si.punctul Rosu)
Salut! In Urarea: " Sarbatori Fericite, Fratilor!" Se Pune Virgula Dupa Fericite?
Cat Fac 2 Radical Din 6 La Puterea 2?
Salut Am Nevoie De O Compunere Despre Revelion . Trebuie Sa Fie Scurta Si Sa Contina Cuvintele : Acasa,televizor,Dan Negru ,popcorn. Multumesc ! Please Help Me
Rezumat Scurt Scur Scurt ,,In Lumea Dreptatii,, De I.Al.Bratescu-Voinesti.Repede Va Roggg
Va Rog...stiu Sa O Fac Dar Imi Da Alt Rezultat Fata De Cel Din Carte
Transforma Enuntul Dezvoltat In Propozitie Simple: Peace Cîteva Zile Au Aparut Frunzisoarele Gingase. Va Rog Mult
Trei Stilouri Costa 450 Lei.cat Costa 5 Stilouri?dar 7 Stilouri?
Cum Putem Obtine Carbonat De Sodiu Avand La Dispozitie Carbune Sodiu Si Apa Distilata Scrieti Ecuatiile Reactiilor Si Aratati Conditiile De Desfasurare calcule