RO Study
👤
Bebeto2012
Bebeto2012
12-08-2015
Matematică
a fost răspuns
x(x+1)-x la puterea a doua este egal cu?
Răspuns :
Аноним
Аноним
13-08-2015
[tex]x(x+1)-x^2=x^2+x-x^2=x[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Astea Va Rog Dau Toate Punctele Mele Și MAX Steluțe Inima Și Brainliest Answer!! Vreau In Max 30 Minuteeeee!!!! Măcar Pana Ex 7 Pana In 30 Minute Dar Vreau Cât
23. În Figura 11 Sunt Reprezentate Aleile Dintr-un Parc. Triunghiul ABC Este Echilateral Cu AB = 0,3 Km, Iar Triunghiurile AMB, BNC Și CPA Sunt Dreptunghice (AM
De Facut C D E , Si Cateegorie Dau Corona
Salut! Am Nevoie Urgent De Rezolvare!! Vă Rog Mult! Dau Coroana!
Celalalt Obţinem Catul 2 Și Restul 4. Tipul 2. 1. Într-o Clasă Sunt 20 De Elevi. Ştiind Că Numărul Fetelor Este Cu 4 Mai Mare decât Numărul De Băieți, Aflați Câ
Va Rog Sa Rezolvati Exercițiul 4!!! VA ROG Am Nevoie De AJUTOR!! Sa Raspunda Doar Cei Care Stiu Sa L Faca!! E DESTUL DE URGENT DAU CORONIȚĂ
De Ce Este Important Ca Un Elev De Clasa A 6 Să Citească ? Scrie Un Text Argumentativ De Minim 30 De Rânduri
1) În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul < ABC Cu AB = AC Și <BAC = 54°. Dacă Punctul D Este Proiecția Punctului B Pe Latura AC, Atunci Măsura
5 Analizează Adverbele Şi Semiadverbele Din Versurile De Mai Jos, Ca În Modelul Dat. a.,,[...] Mi-a Bătut În Geam Caisul. Dar Poate Nu-i Caisul, M-am Gândit, ş
Va Rog Ajutați-mă! Îmi Trebuie Schema Și Rezolvarea Cu Plan A Problemei!