RO Study
👤
Anamititelu83
Anamititelu83
12-08-2015
Limba română
a fost răspuns
un enunt despre spice va rog ?
Răspuns :
Danielstefan2005
Danielstefan2005
12-08-2015
Spicele de grau sunt forte subtiri si nu sunt bune de manacat .
Sper ca te - am ajutat !
Answer Link
Vladguler12
Vladguler12
12-08-2015
Culoarea spicelor de grâu înfrumuseţează peisajul.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Heii,peste Cateva Zile Verisoara Mea Are Nunta,si Eu Sunt Domnisoara De Onoare,am Vorbit Cu Mama Ei,matusa Mea,si Am Vrut Sa Ii Facem O Surpriza.Nunta Este In G
Cand Tatal Meu Avea 28 De Ani,eu Avem 2 ani.acum Tata Este de 2ori mai An Varsta decat Mine. Afla cele doua Varste
Indicati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima Complementele Indentificate In Textul De Mai Jos si Analizati-le Ieri, in Bucuresti, Trei Sudori Au Muncit Doua
Intr-o Clasa Sunt 26 De Elevi. Daca Din Clasa Ar Pleca Doua Fete Si Trei Baieti, Atunci Numarul Fetelor Ar Fi Egal Cu dublul Numarului Baietilor. Determinati N
Alina Vrea Sa Faca Gem De Visine . Din 500 G De Visine Ies 300ml De Gem . Borcanele Care Urmeaza Sa Fie Umplute Cu Gem Au O Capacitate De 450 Ml .alina Are 3 Kg
Transcrie O Metafora, Un Epitet Si O Comparatie Din Fragmentul Urmator: Iarnă. Noapte Lucie Pe O Lume Ca Din Poveşti: Copaci De Zahăr, Câmp De Cristal, Iaz De O
Redacteaza O Compunere De 10-15 Raanduri In Care Sa-ti Exprimi O Opinie Personala Cu Privire La Mesajul transmis de Autor (copaciul Si Dovleacul) Anton Pann
O Propozitiesimpla In Care Verbul Este La Nr Sing Apoi Transformatio In Propozitie Dezvoltata Adaugant Atributul Si Complementuo Propozitie Dezvoltat Afirmativa
1) Calculati,respectand Ordinea Operatiilor 25+6x[107-100:(8-3)]-9X1=?
Cand Tatal Meu Avea 28 De Ani,eu Avem 2 ani.acum Tata Este de 2ori mai An Varsta decat Mine. Afla cele doua Varste